Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "VĂ€lkommen till Addamsville" by Francesca Zappia * eBook PDF Kindle ePub Free

VĂ€lkommen till Addamsville

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: VĂ€lkommen till Addamsville
  • Author : Francesca Zappia
  • Release Date : January 08, 2020
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 6176 KB

Description

NÀr skolvaktmÀstarens bostad brinner pekar alla i Addamsville - inklusive polisen - ett anklagande finger mot Zora. Med en försvunnen spökjÀgarmamma vars uppdrag Zora fÄtt ta över, en pappa som sitter bakom lÄs och bom efter att ha försökt lura halva staden pÄ pengar och en storasyster som varit ungdomsgÀngsledare, ligger det nÀra till hands att beskylla Zora för det mesta som gÄr fel.
Zora mÄste nu avslöja den skyldige, trots att det inte verkar finnas en enda ledtrÄd. Till sin hjÀlp har hon sin kusin Artemis, som visserligen Àr utomordentligt irriterande men har vÀrdefulla kunskaper om stadens lokalhistoria.
FRANCESCA ZAPPIA Àr en amerikansk författare och serietecknare som bor i Indiana, USA. Eliza och hennes monster Àr hennes andra bok - en stark och gripande ungdomsroman, rikt och originellt illustrerad med seriestrippar och skÀrmdumpar. VÀlkommen till Addamsville Àr hennes senaste, lÀskiga bok - Àven den hÀr gÄngen illustrerad av Francesca Zappia sjÀlv.
»Francesca Zappia skapar en fĂ€ngslande fantasivĂ€rld och vĂ€ver samman smĂ„stadsestetik, gotisk sensibilitet och komplexa karaktĂ€rer i en lysande Buffy the Vampire Slayer-aktig historia.« Publishers Weekly


Download Ebook "VĂ€lkommen till Addamsville" PDF ePub Kindle